Min gårdag i text & bild

Hej hej! Hoppas allt är bra med er i kylan. Här i södra Sverige har nästan all snö smällt bort och igår hade vi rena rama isbanan på gatorna. Och barnen som älskade att det kommit lite vitt på marken att bygga och leka i. Jaja så har vi det i södern, ha ha.

Som titeln på inlägget säger så hade jag en mixad och blandad gårdag. Startade upp med att skriva bloggen och fixa moodboarden till gårdagens inlägg på morgonen. Sedan hade jag planerat att spela in en ny youtube film. Just nu på min min youtube kanal fokuserar jag på att bygga upp och skapa filmerna där jag lär ut teknikerna till hur man stylar, flätar och göra uppsättningar i hår. Det är så kul att jobba med dessa filmer men det kräver mycket tid och energi men det är det värt.

I filmen som kommer ut idag visar jag steg för steg hur man gör loopar (loops) denna tillhör en del av grundteknikerna till håruppsättningar. Jag blir jätteglad om du kikar inom min youtube kanal och ser vad som finns där. Känner du någon som är intresserad av att lära sig skapa i hår får du gärna dela vidare filmerna så fler hittar dit. Om du söker på youtube så hittar du mig på namnet “Style by Tina G” där.

När filmandet var klart hade jag ett litet uppdrag från min man och hans företag Villa spa AB. Fick sitta och vika en hel hög med reklamblad och lägga i kuvert som utskick till förhoppningsvis nya kunder. Företaget är en näthandelsbutik som säljer spa & poolpumpar dessutom alla tänkbara reservdelar till spabaden. Kolla in där om ni behöver reservdelar.

Och sist men inte minst var jag iväg på kvinnligt nätverksträff med inbjuden föreläsare. Vi bjuds på god mat, trevligt sällskap och “En kärleksfull spark i baken” som föreläsningen hette. Tyvärr fick jag inga bra bilder från föreläsningen (för mörkt i lokalen) men ni får se min outfit för kvällen på nedersta bilden. På tal om outfit något jag tänkte på under föreläsningen var att vad viktigt det är med att ha kläder som matchar budskapet man vill leverera som föreläsare. Om man boostar sitt framförande med passande färg och form på outfit når man ännu mer ut till sin publik.

Kram kram Tina G