Hej hej!

Skriver av mig lite här, denna dagen alltså. För det mesta ser mina dagar ganska olika ut men efter denna dagen är jag mer förvirrad än vanligt. Min kurshandledare sa igår att förvirring är ett bra tillstånd så jag har bestämt mig för att det är det;)

Hade bokat in tid för jobbintervju till en liten tjänst på en skola i en stad 10 mil bort. Jag känner att det kan vara kul att jobba i skolan två dagar i veckan, mitt styling företag går först. Efter vårt samtal såg rekryteraren tre möjligheter 1. 50% tjänst på två dgr 2. 20% tjänst (1 dag) 3. de hyr in mig som konsult för enstaka projekt eller kurser. När jag var klar hos dom tittar jag på telefonen då har jag ett missat samtal från min förra chef från stylistprogrammet jag slutade på förra året (annan stad tre mil åt andra hållet) och undrade om jag kunde dels vikariera 80% maj-juni och därefter ta en 20% tjänst till hösten som löper över ett år. Allt kommer på en gång. On top of it har jag en hel del styling event och personliga stylingar som kräver sin tid från nu och framåt en månad. Som tur är gillar jag att det händer mycket i mitt liv.

Vad det blir av detta nu vet jag inte, det kan bli allt eller inget eller något mitt emellan. I vilket fall som vet jag mer nästa vecka, så nu testas tålamod och nyfikenheten.

Innan jag körde hem smet jag inom Kicks och köpte ett glittrigt nagellack för ifyllning av utväxt tills jag fixat nya naglar. Detta tycker jag är det bästa sätt att fräscha upp naglarna och överleva de sista dagarna innan ny fix hos nagelexperten.

 

När jag väl kom hem anlände en klient för rådgivning av nya glasögonbågar. Hon har rundade former i ansiktet och tuff stil. Av sex bågar stod det till sist mellan något liknande dessa i Matt svart eller ett par i plast som var genomskinliga (hittar ingen bild) som var riktigt coola och bäst passande.

 

Ikväll har jag en välbehövlig meditation som väntar. Livet är en fest!

Ha det så gott, på återseende.. kram kram Tina G