Hej hej!

Igår skrev jag att jag kanske skulle visa er bilder från en visning vi skulle på. Vi har kontakt med urgulliga mäklare här nere som gör sitt bästa. Men denna gången blev det lite kaos. Först ville inte de som hyr stället släppa in oss och när vi väl kom in var allt en enda röra. Mäklaren var inte glad. Boendet i sig verkade okej, superfint poolområde med park känsla, rymliga ytor invändigt och flera uteplatser. Tyvärr låg det inte så bra till. Eftersom det var rörigt på insidan var det inte läge att ta bilder invändigt.

Los Boliches heter staden det ligger i och där finns en charmig kärna med stort utbud av restauranger, mysiga gränder och butiker. Här ligger även Svenska skolan som jag tror är en av de bästa utlandsskolorna, har i alla fall riktigt bra rykte om sig.

Huvudgatan i Boliches med mycket butiker som löper långt mot både Fuengirola och Torreblanca.

Titta vad jag hittade bara måste vara min butik! Snyggt namn på en fräck skoaffär;)

Bred och vidsträckt strandpromenad mellan Fuengirola ända till Torreblanca

Och lika lång är stranden

Ha en fortsatt härlig fredag min bloggvänner.

Kram kram Tina G