Vinn foundation

Hejsan alla fina! För en månad sedan firade bloggen Stylebytinag 2 år, yeey! Det känns som dessa år har gått hur fort som helst. Det har varit och är fortfarande så kul att få inspirera er som kikar in med stil, färg, form, res och inrednings tips genom mitt perspektiv. Så jag tänkte nu att vi skulle fira mina två år på bloggen och ca 350 st inlägg. Under de här två åren tror jag inte att jag haft någon tävling här på min blogg så det kändes som ett kul sätt att fira på.

Hur ska vi då gå tillväga?

För att kunna vinna vill jag att du svarar på nedanstående frågor som kan hjälpa mig att göra bloggen ännu bättre. Vinsterna är foundation från Mary Kay, värde 329:- (kronor). Jag önskar att du ger dina svara här i inlägget i kommentarsfältet nedan senast den 30/5-18. Det kan bli två stycken lyckliga vinnare.

För att ha chans att vinna gäller det att svara på följande frågor för att hjälpa mig och bloggen att höja kvaliteten. Dela gärna detta inlägg så fler får vara med.

Vilken typ av inlägg gillar du bäst?
Vad skulle du vilja läsa mer om?
Vad saknar du att läsa om?
Andra tips/önskemål för att göra bloggen läsvärd?

Vinnarna får besked via mail samt under detta inlägg efter tävlingen är avslutat. Vinnarna utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Vinsterna skickas (fraktfritt) på post om ni inte bor i närheten. Vinsterna kan inte bytasStyle by Tina G tar inte ansvar vid eventuell allergisk reaktion. Tävlingen är öppen för samtliga som är över 18 år (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Hoppas nu många hakar på i tävlingen! Tack och Lycka till.

Kram kram Tina G