Fest klänningen

Hejsan alla bloggisar! Då var jag hemma och fortsätter sommaren på svensk mark. Vi är så nöjda med vår semestervecka i Spanien kändes som vi hann med hur mycket som helst. Vi umgicks en hel del med vänner, städade huset, shoppade & investerade i bröllopskläder till hela familjen och såklart blev det en hel del sol och bad.

Till fest och glada tillställningar tycker jag vi ska gå in för de mest intensiva färgerna i vår färgkaraktär. I den färgkaratär jag är “ljus, klar, varm” är förslagsvis varmt turkosa, varmt grön eller medium violett kulörer på klädseln riktigt bra val.

Min känsla inför bröllopet vi ska på hade jag sett framför mig en klänning i varmt turkosa toner men det blir inte alltid som man tänkt sig. Första butiken jag gick in i såg jag mitt lilla offer, ensam hängde den där och talade till mig, denna gröna sköna klänning.

Satt som en smäck och kommer göra sig fint med guld detaljer till. Med maken i ny blå kostym blir det fint tillsammans.

Kram kram Tina G