Hej hej!

Jag har sedan en månad tillbaka gått in extra som vikarie på skolan jag jobbar så igår var sista dagen. Nu ska allt återgå till det vanliga. Men jag är fortfarande kvar på min lilla tjänst där så jag få fortsätta att träffa alla härliga elever och kollegor.

Sista lektionen igår med mina tvåor som kämpar på med att lära sig göra en “Svinrygg”. En av de mest klassiska frisyrerna. Vilket helt osökt tar oss vidare till nästa del i detta inlägg.

Höstinspo för klassisk stil

Idag är det den klassiska kvinnans tur att få inspiration till höstgarderoben.

Valde den supertrendiga och klassiska loafern här med liten klack för mer kvinnlighet. Färgerna är klassiskt tidlösa och mycket användbara marin, röd och beige. Bästa sätt att framhäva en getingmidja (om du gillar det) gör du enkelt med A-linje formad kjol som markerar midjan addera med midjekort tröja, tänk timglas siluett. Det är detaljerna som gör stilen så nu när pärlorna är helrätt är det ett måste till den klassiska kvinnan att sätta till sin outfit. Halsband och armband på bilden är samma set jag visade i gårdagens inlägg (samarbetet). Alla kläder är plockade från Zalando. Länkarna nedan tar dig direkt till kläderna och accessoarerna.

PumpskjoltröjaSkjorta, kappahalsbandarmband

Hoppas du har fått lite gnista inför påfyllning i garderoben. Har du varit inne och kollat de fina smyckena från gårdagens inlägg än? här är länken http://www.nordicdesignhub.com där du hittar Lulu´s Pearl (smyckena) OCH många fler fina saker.

Kram kram Tina G