Hej hej!

Nu är det väl många som har börjat sitt påsklov. I vår kommun är det lov nästa vecka men påsken närmar sig med stormsteg. Vi ska tillbringa påsken med att tvätta och måla huset (pust) men det blir även träffar och middagar med både släkt och vänner. Det sköna med denna högtid är att den är rättså kravlös och har vi tur är det härligt väder så det går att vara ute.

Denna veckan bjuder verkligen på olika uppdrag. Idag har jag ett par möten med två olika samarbetspartner då vi behöver planera och bubbla om hur vi ska jobba fram evenemangen, ett i min hemstad och ett i grannstaden. Imorgon blir det heldag på Väla i Helsingborg, shopping med en kund. Ser jag verkligen fram emot, visar bilder senare om jag får lov. Sedan är det en hel del klipp och färg kunder resten av veckan. Låter som jag får ihop lite bilder till fredagens blogginlägg.

Var inne på Boozt och gjorde en klädinspiration åt en kund, då dök dessa dramatiskt härliga kläderna upp så jag satte ihop ett kollage. Denna gång till den lite yngre kvinnan.

Toppkjolskorväska

Nä nu hinner jag inte sitta här och skriva mer möten väntar.

Önskar alla en härlig vecka i väntan på lite ledighet i helgen. Ses här på fredag…

Kram kram Tina G