Hej!

Idag kommer tips om outfit till er med Naturlig stilkaraktär. Eftersom hen gillar när det är bekvämt och att materialen på kläderna måste vara sköna mot huden har jag lagt fokus på detta när jag valde ut veckans tips. Det bästa är när materialen är i bomull, silke, siden, lin eller kashmir osv. alltså naturliga material. Idag i klädindustrin satsas det på hög konsumtion och för att de ska få sälja mer behöver kläderna vara billiga då blir det att mycket av kläderna i butikerna idag är i oäkta material som är betydligt billigare exempel på det är polyester. Oftast blandas det naturliga upp med de oäkta. Detta kan ge en plastig och instängd känsla och man blir lätt varm till och med svettig i dessa kläder.

Den Naturliga har oftast sin naturliga hårfärg och inte så mycket smink. Lob är den längre varianten av bob och passar bra när man vill vara fin och ha en frisyr som är väldigt lättskött. Om man ändå vill lägga lite make up, satsa på naturfärger som brun och beige.

veckans-outfit-naturlig

Jeans, Flare-modellen passar speciellt bra till er med kurvig form det skapar balans. Passar även andra former.

Långkofta, i skön och varm kvalitet med bälte i midjan som även den tar fram en fin form.

Topp, basic topp med en härlig varm färg som får den blå koftan att “poppa”.

Skor, skinn kängor i natur-brun färg som matchar toppen väl.

Väska, skinnväska i mörkare brun basfärg.

Bälte, snyggt skärp som tar upp väskans färg.

Scarf/halsduk, passar bra till resten av outfiten. Den naturliga stilens val istället för smycken och andra accessoarer.

Ha en fortsatt fin dag. Imorgon är det den Romantiska stilkaraktärens tur att få veckans outfit. Hoppas vi ses då:)

Hör av dig med frågor eller bokning av tid på hemsidan under kontakt eller maila tina@stylebytinag.se

Vänliga hälsningar // Tina G