Hej

Idag är det den mjuka fina Romantiska stilkaraktärens tur att få stiltips. Fina detaljer, utsmyckningar och mjuka mönster brukar falla den romantiska stilkaraktären i smak. Något annat man kan se mycket av i garderoben hos denna stil är klänningar och söta kjolar.

Jag gick direkt på Odd Mollys kollektion hos ellos när jag satte ihop denna outfit. Här kan man hitta mycket som den romantiska stilen kan tycka om. Inom alla stilar finns det ett brett spektra av smak och tycke. En del som har den romantiska är väldigt mycket för blommigt och volanger medan andra i samma stil går mer åt boho-chic, det kan skilja sig en hel del i varje stilkaraktär.

Lockar och fall i håret är något som de flesta Romantiker gillar. Nedan valde jag ut en lockig frisyr med en lugg som ger lite attityd till helheten. Hen brukar gilla softa toner på både kläder och make up.

veckans-tips-romantisk

Byxor, fina leggings i ett virkat material ser mer klätt ut än vanliga trikåleggings

Kofta, en typisk Odd molly cardigans med detaljer som mönster, volang och knytband

Blus, en länge variant som går ner en bit över leggingens och ihop med koftan blir det fint med lager på lager

Scarf, har det trendiga materialet Lurex (silvertrådar i) färgmatchas med byxorna

Stövlett, med ett mjukt utseende på skaftet, en bra vardags sko

Smycken, i silver färg och passande stil

Väska, valde en mörkbrun basfärg för att bryta upp den annars välstämda färgkombinationen. Mjuk design som passar till shopping eller arbetsväska

Är det någon som känner igen sig i denna stil? Är du nyfiken på att veta vilken stil du har så tveka inte att höra av dig. Gå in på hemsidan eller maila tina@stylebytinag.se för mer information.

Ha en fortsatt fin dag.

TINA G