Hej hej Fredag!

Idag är det vilodag här.Hur ser din fredag ut? Denna veckan har innehållit väldigt skiftande arbeten med olika projekt. För att hålla balans på ett fartfyllt liv rullar jag ut mattan och går in i yogamood, försöker göra det minst fyra dagar i veckan.Yoga har kommit att bli som medicin för mig den håller migrän och värk i kroppen på avstånd den hjälper även mig att hålla struktur och balans i mina val och tankar. Har lärt mig att jag blir stressad av att ha inbokade pass på gym i min kalender vilket gjorde att jag sökte upp en fantastisk yogateacher på youtube. Under de senaste två och ett halvt åren har jag följa “yoga with Adriene” och blivit beroende av yogan, love it!

I tisdag kväll var det dax för eventet jag skriv om förra veckan, där jag var inbjuden att prata om att klä sig rätt utifrån de personliga dragen. Det blev verkligen lyckat. Linda Boberg från Mary Kay och hennes konsulter hade arrangerat det hela. Jag på Style by Tina G klädde modellerna efter rätt proportioner, snitt och färg med kläder från butik Lilla längan och Linda utförde makeup på alla modeller under tiden jag berättade hur jag tänkt med kläderna och gav lite stylingtips till publiken. I publiken satt även en ny härlig bekantskap och kollega, Jenni Sandell från Design Juniq stylist och personal shopper i Ystad. Här kommer lite bilder

Jenni Sadell Design Juniq

Här pratar jag benlängd hur man kan tänka där. Vi hade kul som ni ser, långrandig tunika speglar rak kroppshalva.

Älska denna bilden fångad mitt i stunden, fina Emma.

Linda in action make up på Emma.

Vår dramatiska stilpersonlighet Stella. The more the merryer<3

 

Nästan hela gänget, Linda saknas.

 

Onsdagen hade jag förberedande styling med kund inför hennes “Black tie” bjudning i sommar. Hon visade sig vara ljus och kall i sina färger, tuff stil och rak rak i kroppssnitten. Vi har en ytterligare träff där klienten ska få make up tips och hands on få lära sig hur hon ska styla upp sin festfrisyr på dagen D.

Det blir en långklänning i någon av dessa krispiga färgerna och silver detaljer och accessoarer till.

Sist men inte minst var jag på ett super trevligt möte med ett gäng kvinnliga företagare igår kväll. Inga-Lill på Lilla längan hade bjudit in och berättade hur hon lyckats med sin klädbutik som ligger på landet. Det bjuds på super god mat och efterrätt. Jag blev ombedd av Inga-Lill att berätta om några av klädernas form, färg och snitt och vemsom ska ha vad. Tror det blev lite aha-upplevelse för tjejerna som var där och lite bonus de inte räknat med. Sedan fick vi mingla och shoppa i butiken med 20% rabatt, so nice.

Hop-plock av lite bilder från kvällen.

Jag fyndade enscarf och ett halsband i underbara färger.

Mitt budskap till er inför helgen är: Det ska vara roligt att leva:) Mitt roliga består i att måla huset;)

Trevlig helg

Kram kram Tina G