Anmälde mig till en två dagars utbildning i att varumärkes-förpacka sitt företag. Idag var första träffen och vilken dag, är så fylld av ännu mer inspiration att ta mitt företag/liv till den nivå jag har som mål.

Jag har skrivit om det här innan men för er som inte vet så kom jag till ett vägskäl för ca 1,5 år sedan. Det var då jag tog beslutet att säga upp mig från en fast tjänst till förmån för mitt företagande och en mindre fast tillvaro. Sedan dess har varje arbetsvecka sett olika ut och det passar mig bra. Jag gillar variationen och ser att jag inte har lika lätt för att “krokna” utan känner mig  mer stimulera. Vad jag har lite svårare för är att lära mig släppa kontrollen och ha tillit till att allt ordnar sig. Vad jag vet är att jag är mitt företag och dess varumärke och jag vill vill förmedla färgen och formens viktiga budskap.

Som Personal shopper kan jag hjälpa andra att bygga upp sitt mer personliga varumärke. Genom att lyfta fram den personliga stilen de personliga färgerna, ge kunskap om vad vi signalerar och hur vi uppfattas.

En god start att bygga varumärke varesig det gäller företag eller personligt är att medvetandegöra sig om, Vem jag är? hur jag är? och vad jag vill? Men som kursledaren sa idag så är det en lång process att bygga upp och skapa en hållbarhet kring sitt varumärke. Och min resa har bara precis börjat. Hur ser din resa ut?

Dagens utsikt.

Kram kram Tina G