Våga testa ny färg

Halloj alla bloggisar! Idag tittar jag inom och visar lite arbete från veckan.

Min kund på bilderna kom och var så urtrött på sin grå matta ton på håret. Tror att vi alla känner oss mer eller mindre trött på vår spegelbild så här års. Och nu börjar vi får vårkänslor och vill genast fräscha upp oss, då är det rätt vanligt att vi börjar med håret.

Vi gjorde ingen radikal förändring med hennes hår men ändå så det blev lite mer lyster och djup i färgerna. Tog en kall mellan-brun färg i botten och vissa längder och lite nya slingor när det var klart tog jag en sandbeige nyansering för att göra slingorna mjukt kalla i tonen. Bilderna gör inte hårfärgen rättvis men ni ser ändå skillnad. Färgen blev åt det mullvardsbruna hållet.

Är det fler av er som känner för förändring just nu?

Själv har jag hållit på och ändra en hel del med mitt hår den sista tiden så jag är mer inne på att ändra om i mitt hem. Vill byta ut färger, möbler, detaljer, lacka om köksluckor osv. En något större kostnad än att färga om håret, eller vad säger ni?

Nu önskar jag er en fin dag!

Kram kram Tina G