Hej!

När detta inlägg kommer ut sitter jag på ett plan på väg söder ut. Denna resa kommer att innehålla skidåkning och förhoppningsvis ska vi få lite sol på näsan, Spain here we come!

Visst känns det som vårkänslorna börjar pocka på, jag har kommit på mig själv att kolla in alla coola fräcka korta frisyrer som dyker upp i mitt digitala flöde (nu när håret äntligen börjar få längd). Nya kläderkänslan har inte riktigt infunnit sig men jag lovar det kommer. Nästan alltid när våren börja komma och jag vaknar upp ur mitt ide blir jag alltid sååå sugen på att förändra och förnya både mig själv men också runt omkring i min omgivning.

Här kommer lite bilder på en kund som fick falla offer för min längtan att förnya, he he. Älskar när jag får gå på min känsla och göra det som blir som mest fördelaktigt för mina klienter och kunders personliga drag och till deras livsstil.

Uppfräschning av färg och rejält förändring av frisyr. Vad tycks?

En praktiskt, lättskött och tuff frisyr som passar in i kundens personliga stil och livsstil.

Jag använder Lanza produkter du hittar dem här Serummolding pastespray. Jag blandar en liten klick serum med molding paste för att få produkten mer glansig och smidigare att applicera. Jag avslutar stylingen med spray för hållbarheten.

                  

Nästa

lilla förändring i bild.. Kunden och jag hade samma ide om ny frisyr. Nu ska luggen växa ut och komma ikapp den nya kortare längden. Vi konstaterade att det behövs lite ny färg i botten men det får bli nästa gång.

Stylade håret med stylern för att få in lite mjuk rörelse, passar fint och speglar kundens rundade ansiktsdrag. Det blir lätt för kunden att jobba med håret när hon själv ska fixa.

Stylern hittar du HÄR och den ser ut som på bilden nedan.

 

Är det fler än jag som har vårkänslor och är sugen på att förnya och förändra?

 

Hoppas nu verkligen att mitt wifi ställer upp för mig när jag är iväg så att nästa inlägg kommer som det ska. Annars hoppas jag att ni har överseende med en liten försening..

Du kommer till information om mina tjänster HÄR

Kram kram Tina G