Hejsan!

Idag kikar jag bara inom med lite bilder från de första dagarna här nere i Spanien. Har tagit lite tid att komma ikapp med vår allt för sena ankomst, första och förmodligen sista gången med Primera air 7 timmars försening blev det pust!

Vädret är bara helt fantastiskt här älskar detta klimatet, inte fuktigt och klibbigt som det annars kan vara på varmare breddgrader. Cirka 25-30 grader i skuggan dagtid runt 20 på kvällen, perfekt enligt mig. Så klart blir det mycket bada och sola om dagarna men vi gör mycket annat också som tex. Utflykter, shopping och renovering av lägenheten.

Våra vänner i grannstaden har en superfin lägenhet vi var där i förrgår kväll och åt lite mat, snackade och hade så trevligt. Kolla deras utsikt från takterassen.

Det är så väl fixat med fina strandpromenader längs med havet åt båda håll längs kusten. Denna vy har vi på vår morgon PW.

Bilden nedan är från vår strand precis nedanför vår lägenhet. Liten och mysig.

Tyvärr är inte nätverket så snabbt här så det tar all evig tid att ladda upp bilderna. Tänkte visa er lite bilder frånmina fynd från shoppingen idag med det får bli till nästa inlägg.

Vi ses här i veckan

Kram på er från mig..