Välkommen in i vårt radhus

/, Resor/Välkommen in i vårt radhus

Välkommen in i vårt radhus

Av |2018-06-25T12:20:47+00:002018-06-25|Kategorier: Allmänt, Resor|5 Kommentarer

Torreblanca-  Spanien

Hej alla fina! Idag bjuder jag på en guidad tur inne i vårt lilla hem här i Spanien. Som jag har skrivit tidigare köpte vi ett boende lite söder om Malaga i höstas. Vårt önskemål var att hitta något som låg nära en lite större stad inom tågsträckan från  Malagas flygplats helst nära havet. På grund av att det blir en hel del släpande med tunga vattendunkar (dricker ej vattnet i kranen) ville vi gärna ha närhet till någon mataffär.

Vi träffade på en mäklare i Marbella på en företagsmässa vi var nere på i höstas som sa att de samma kväll fått in ett radhus i Torreblanca (Fuengirola) med våra önskemål. Dagen efter gick vi på visning av radhuset och allt kändes toppen.

Som sagt radhuset har tre sovrum med plats för 6 personer, ett kök, ett vardagsrum i kombination med matrum, två badrum och en alldeles underbar terrass med sol mer eller mindre hela dagen. Vi har ca. 250m ner till havet, ca. 150m till mataffär och 100m från tågstation.

Nu när vi varit nere har vi röjt ut allt det gamla och tyvärr inte hunnit få upp något nytt på väggarna men det är tanken att så småningom fixas till, allt tar sin tid.

Från halva Juli och framåt kommer huset vara tillgängligt att hyra. Jag skickar med länkar i bloggen om ca en vecka då förmedlingen som ska hyra ut det är klara med den infon.

kram kram Tina G

 

 

Om författaren:

5 Comments

 1. Maritha Apelqvist 2018-06-25 at 23:10

  Det ser väldigt trevligt ut!
  Vore kul att se på plats nån gång…!

 2. Maritha Apelqvist 2018-06-25 at 23:25

  Ser väldigt trevligt ut!
  Vore kul att se detta någon gång..!

  • Tina Gårdner 2018-06-25 at 23:28

   Tack Marita! här är helt underbart, gångavstånd till allt och rymligt boende på markplan…

 3. Ingela Persson 2018-06-26 at 07:49

  Hej hej Tina
  Så roligt att hitta en fin blogg, Jag var ute och titta efter Färganalys och hitta din sida.Jag såg olika bilder på förändringar genom att få rätt hårfärg något jag alltid varit intresserad av. Fortsatte att titta och till slut kom jag till din Blogg.Detta är första sidan men jag kommer att fortsätta att titta och läsa.Verkligen ett fint ställe du har.Ha det så gott i Spanien.Hälsningar Ingela P

  • Tina Gårdner 2018-06-27 at 14:48

   Hej Ingela! Välkommen, vad kul att du hittat till min sida och blogg:) Hoppas du finner den intressant. Tack, vi är så glada för vårt boende i Spanien. //Tina G

Kommentarerna är stängda på detta inlägg.