Torreblanca-  Spanien

Hej alla fina! Idag bjuder jag på en guidad tur inne i vårt lilla hem här i Spanien. Som jag har skrivit tidigare köpte vi ett boende lite söder om Malaga i höstas. Vårt önskemål var att hitta något som låg nära en lite större stad inom tågsträckan från  Malagas flygplats helst nära havet. På grund av att det blir en hel del släpande med tunga vattendunkar (dricker ej vattnet i kranen) ville vi gärna ha närhet till någon mataffär.

Vi träffade på en mäklare i Marbella på en företagsmässa vi var nere på i höstas som sa att de samma kväll fått in ett radhus i Torreblanca (Fuengirola) med våra önskemål. Dagen efter gick vi på visning av radhuset och allt kändes toppen.

Som sagt radhuset har tre sovrum med plats för 6 personer, ett kök, ett vardagsrum i kombination med matrum, två badrum och en alldeles underbar terrass med sol mer eller mindre hela dagen. Vi har ca. 250m ner till havet, ca. 150m till mataffär och 100m från tågstation.

Nu när vi varit nere har vi röjt ut allt det gamla och tyvärr inte hunnit få upp något nytt på väggarna men det är tanken att så småningom fixas till, allt tar sin tid.

Från halva Juli och framåt kommer huset vara tillgängligt att hyra. Jag skickar med länkar i bloggen om ca en vecka då förmedlingen som ska hyra ut det är klara med den infon.

kram kram Tina G