Facebook recensioner

Hejsan alla fina läsare! Blev så glad imorse när jag öppnade upp min företagssida på facebook. Kommer ni ihåg att jag hade min fina svärmor som kund och skrev om henne här på bloggen? Här är den länken Färg och stil till svärmor. Det har nu gått ca två månader sedan vi gjorde hennes analyser och hon kände visst att hon ville följa upp med en recension om hur hon upplever sitt nya stiltänk. Trots om hon har stor kunskap om kläder, designs och färger lyckades jag ändå inspirera henne med nya tankar och ny energi kring hennes garderob, stil, snitt och färgkombinationer. Följande ord fick jag läsa på min Fb sida idag

– Birgitta Gårdner, Känner att jag vill dela med mig hur jag har det nu när det gått ca. 2 månader sedan jag fick min stil- och färganalys gjord. Har fått fart på utrensning i garderoben, sålt en del märkeskläder på nätet som kändes fel. Försiktigt har jag köpt några få plagg enligt dina tips, riktigt roligt med mer mönstrade tyger och några nya färger. Min energi har ökat, liksom min nyfikenhet, har också blivit flitigare på gymmet, “bara för att jag är värd det. Så jag kan ärligt rekommendera några timmar hos Tina, våga ta chansen till nya tankar ?

Att våga vara och uttrycka sin stil kan faktiskt stärka oss både fysiskt och psykiskt. Det blev ju bevisat för min svärmor (och några andra kunder jag haft genom åren) i alla fall. Gå gärna in och följ mig på min Fb sida https://www.facebook.com/StyleByTinaG/ där jag lägger ut blogginläggen och där du kan hitta fler recensioner från kunder som varit hos mig.

Kolla in på min hemsida för mer information om vilka tjänster jag har och jobbar med här https://stylebytinag.se eller ring 070 9508381.

Kram kram Tina G