Hej hej! Alltså kan vi bara byta ut Januari mot något med kreativt och stimulerande? Är det någon mer än jag som är trött på det mörka och gråa som omger oss nu? Men vi ska ha med oss att det är nu vår insida börjar att spira och vakna till liv. Jag har fått tecken på att det är så genom att människor i min omgivning har förmedlat det med sitt färgprat. Så en stor portion tålamod till er mina vänner och mig nu.

Beige och våren 

Låt oss prata lite om färgen beige. Det är den färgen som ger upphov till mina tankar till detta blogginlägg. Enligt färgpsykologin står den beige färgen för det nya, för ursprunget och nystart.

Vi är sällan medvetna till varför vi väljer vissa färger i olika perioder. Om du nu tar dig en funderare vad väljer du just nu när det kommer till kläder, inredning eller annat där färg ingår?

När jag valde kläder igår gick jag direkt på min känsla och vad blev det? Jo, Beige, vit och ljusbrun. Jag har uppfattat fler personer som förmedlat att de är inne på olika sätt i den beige färgen nu. Genast vaknar färgnörden i mig som inte kan låta bli att analysera och tänka att ja, det är väl klart med tanke på vilken period vi är inne i nu och vad den färgen gör för oss.

Vad gör den beige färgen för dig just nu? Beige finns i en oändligt massa nyanser så alla kan hitta en beige som passar.

Vill passa på att rekommendera en favorit byxa till mig från MQ med ankelkort längd (bilder längre ner). Det är märket STOCKH LM och finns just nu i denna ljus ljus varmbeige nyansen med gulddetaljer. Passar oftast oss med kroppssnittet rundad nedre kroppshalva. Följsam byxa utan en massa sömmar, fickor och detaljer som kan ge markeringar och fördjupningar i huden. (Inget samarbete här)

Önskar en fortsatt fin lördag till er!

Kram kram Tina G