Hej!

Här kommer några bilder från shoppingen i Göteborg förra veckan med min ps kund. Som jag berättade i förra inlägget kom vi fram till att Ulrika är ljus klar varm i sin färgkaraktär det innebär precis som det låter att hon ser mest fördelaktig ut i ljusa klara varma färger. Vi kom också fram till att hennes stilkaraktär är Tuff/modern.

På tisdagen gjorde vi analyserna och garderobsrensning och planering av vilka kläder som skulle kompletteras till hennes nya koordinerade garderob. På onsdagen stakade jag ut en speciellt anpassad kläd-prova runda med endast kläder som är rätt till Ulrikas färg, form, stil och snitt. På totalt fyra timmar provade sedan Ulrika och investerade i en riktigt varierad och användbar garderob.

För varje PS som görs så är behovet olika för vilka kläder som behövs kompletteras det kan vara ny jobbgarderob, festkläder eller som i Ulrikas garderob då vi behövde börja bygga upp och komplettera med basplagg i hennes rätta stil i hennes rätta basfärger. När grunden är klar är det enkelt att se och fylla på med några modeplagg i fina färger att sätta till basen.

Här provas det byxor i sammets-look, mjukt följsamma i en ljus camelfärg. En ulljacka i varm klar blå färg med mjukt rundade axelparti som faller fint på henne. Till byxan provas det en varmt vit skjorta och en glansig  blå och gul innejacka i mjukt paisley mönster. För årstiden var det svårt att hitta passade skor i rätt stil endast dessa blå loafern fann jag och det var toppen i både stil och färg.

img_3768-collage

Ljus camel-färgad ulljacka med rätt snitt. En guldfärgad topp till mer festliga tillfällen med följsam material och rätt snitt. Varm vitt blankt underlinne och en fin blå vardags topp till både jeans och kostymbyxan. Två sköna stickade tröjor med tuffa snitt och de fina blå loafern.

img_3767-collage img_3772

img_3773img_3776

En blå vardags klänning i mjukt följsamt material. Den bruna ullrocken matchade perfekt till Ulrikas hårfärg.

img_3774

Koftans färg blir inte rättvis här den är i en basfärg som heter Buff (vaniljton) den kan användas till alla byxor som investerats men även den blå klänningen. Den corallröda blusen blev en favorit. Den ormskinnsfärgade scarfen var Ulrika skeptisk till innan hon provade men blev positivt överraskad. Ibland är det bra att komma över vissa trösklar och bara våga prova och leka lite med stilen.

img_3778 img_3780

Som jag har skrivit i tidigare inlägg Här så är Bootcut modellen riktigt bra till rundad nedre kroppshalva, den balanserar upp formen. Här är det en Lee jeans med high waist bootcut modell.

img_3779

Detta är ett axplock av vad som provades och investerades i det blev en helt ny koordinerad garderob. Tack Ulrika för jag får låna dig till detta blogginlägg och tack för tre härliga dagar ihop.

Blir du som läsare nyfiken och intresserad av att investera i dig själv så tveka inte att höra av dig under kontakter här på hemsidan.

Önskar er alla en härlig vecka!

kram kram Tina G