Hej hej!

Kom hem från Spanien med x antal nya plagg att få plats med i garderoben. Alltså något bör plockas bort! Lovade mig själv när jag bytte garderob att ett plagg in ett plagg ut. Nu har jag nog inte varit riktigt så duktig och följt det utan min man har nog blivit av med en och en annan galge ur sin garderob som sedan flyttat in i min. Men denna gången blir det några plagg som åker ut.

Här kommer lite frågor som jag använder vid garderobsrensningar hos kunder men även tar till vid min egen garderob.

  1. Hur länge sedan användes plagget eller accessoaren? Inte använt på 1,5-2 år så kommer du förmodligen inte att göra det framöver heller. Släng eller skänk!
  2. Passar det i storlek?
  3. Sitter det bra på kroppen?
  4. Passar plagget ihop med övriga garderoben?
  5. Trivs du i plagget?

Flest ja på frågorna, behåll det. Flest nej släng eller skänk.

Att våga göra sig av med “onödiga” saker kan vara väldigt befriande i både kropp och själ. Prova!

Bilderna är från en kunds garderobsrensning inför hennes Personal shopping.

Önskar er alla en lyckad rensning bland kläderna.

Välkommen att höra av er till mig om det behövs hjälp! mail: tina@stylebytinag.se hemsida: https://stylebytinag.se och kolla tjänster där.

Kram kram Tina G