Rött blått och jordnära nyanser

Hejsan! Idag hann jag med lite trend spaning när vi tog en avstickare till Väla köpcenter i Helsingborg. Mycket blev bekräftat från mitt tidigare inlägg om höstens färger. Det inlägget hittar du HÄR.

Väldigt mycket rött i allt från topp till tå. Så härliga och fräcka röda sneakers men gulddetaljer från märket Puma. Jag fick mig en härlig flashback när jag hittade ett par röda kängor med taxklack. Det fick mig att minnas mina första skor med taxklack på 80-talet, jag var så stolt över dessa cerise färgade pumps och hade dom så fort jag fick anledning, ha ha.

Röda klänningar, byxor och tröjor ja som sagt allt från topp till tå. Det var mycket stickade plagg inkomna och en hel del mönster av olika slag det var bland annat ränder och väldigt mycket olika animal prints.

Den vida byxan hänger fortfarande med och går att hitta i allt från lite styvare material till mer fladdriga/flowiga modeller.

Som lovat gick det lätt att hitta plagg i den coboltblå nyansen också. Och förstås fick även basfärgerna de härligt jordnära nyanserna sin plats i butikerna.

Jag som inte hade tankar om att shoppa denna dag lyckades så klart komma över jordens kap, tror knappt det är sant. Men det tänker jag visa er här en annan dag.

Kram kram Tina G