Hej!

Har fått äran att jobba med två fina kvinnor. Ulrika som jag gjorde en fullständig personal shopping med och alla moment som ingår, färganalys, stilanalys, garderobs rensning och investering av kläder i hennes rätta snitt, färg, stil och form. Medan Anna gjorde de tre första stegen färg/stilanalys och rensning av hennes befintliga kläder som inte stämde med hennes färg och form.

Det som framkom i analyserna var att båda två har färgkaraktären ljus, klar, varm och de har även samma grundstil tuff/modern. Det som skiljde dem åt var kroppens snitt en var rak/rak och en var rundad/rundad. När jag dök in i deras garderob kunde jag se att de har samma grundstil där fanns mest byxor, toppar och skjortor det mesta utan mönster på.

Shoppingen blev till stort nöje för Ulrika (och mig med alltid kul när det blir full pott) det blev en helt ny garderob i hennes rätta stil och färg. Några par jeans och kostymbyxor, toppar, linnen, skjorta, klänning, skor och stickade plagg som härliga tröjor och kofta.

Ulrika som har en solad ton från en närliggande semester. Anna som har färgat håret i en mörkare ton.

img_3756-collage

Nedan syns bilder på några fina kombinationer med basfärger ihop med klara färger till Ulrika i hennes rätta färgskala. Här syns det tydligt att Ulrika ska satsa på ljusa och varma nyanser (kolla bilden ovan).

img_3758-collage

I den vänstra bilden av Anna tar färgerna upp hennes hårfärg, ögonfärg och hudton som skapar fin harmoni. De andra bilderna med mera färg piggar upp outfiten, färg-kombinationerna kan visualiseras i ett mönster om man vill.

img_3761-collage

Jag och Ulrika åkte till Göteborg för hennes shopping, kul att få lära känna olika städer i Sverige. Bilder från Ulrikas shopping får komma i nästa inlägg för nu ska jag packa allt jag behöver för grupp-styling i en mysig butik i staden. Vem vet det kanske kommer ett inlägg om det också framöver.

Ha en fantastiskt fin helg

Kramar Tina G