Mary Kay

(Inget betalt samarbete)

Hej hej! Jag har under många år använt olika märken med skiftande kvalitet på min hudvård under alla år. Har inte brytt mig särskilt mycket eller insett vikten av att ta hand om min hy i ansiktet. Men mer och mer blir ju även jag drabbad av ålderstecken och tyngdlagen;)

Så vad ska man välja i denna djungel av produkter och märken? Mitt resonemang i det mesta är att man får vad man betalar för. För såklart kan det ju inte vara några särskilt kostbara ingredienser eller någon djupare forskning i de allra billigaste produkterna och om det inte är guld i de dyraste produkterna är kanske inte det heller en relevant prissättning. I det mesta brukar jag tänka att de grejer man köper som ligger i mellan prisläge är där du får ut det mesta av det. Dessutom brukar kvalitets- produkter vara väldigt dryga och slår man då ut priset i hur lång tid de varar blir det oftast inte så dyrt. Mitt val framöver är att satsa på bra hudvård och kommer därför att undvika de allra billigaste.

Nu har jag fått chansen att testa Mary Kays hudvårds-serie under en veckas tid. En vecka räcker inte för att få den rätta bilden av hur bra eller dåligt det är för mig, det tar upp till tre månader innan man kan avgöra det. Men det jag redan kan avgöra är ju hur känslan på huden är med dessa produkter, om jag gillar dofterna och om min hud tål det.

Bara efter några få användnings tillfälle har jag redan en god känsla. Huden känns mjuk och får lyster. De produkter jag använder nu är

Timewise 3 in 1 Cleanser, AnsiktsRengöring för morgon och kväll

Timewise Vitamindroppar, en för natt för och en för dag med spf 30

Timewise Ögonkräm

Timewise age-fighting Ansiktskräm med mycket fukt

Clearproof Ler/kol-mask, drar ut orenheter

CC cream i mellanbeige ton med mycket lyster i och spf 15

Vad använder du till din hud? Har du något bra tips på någon superprodukt?

Kram kram Tina G