Hejsan!

Det är riktigt skönt att det är Fredag tycker jag. Det har varit lite väl mycket jobb, möten och projekt hela veckan. Det blir full fart helgen också men mer familje grejer, fotbollmatcher/cup och lite annat smått o gott. För mig fungerar det att köra på med tufft schema ett tag om jag vet att det kommer lugnare perioder och redan nästa vecka lugnar det ner sig.

Stilinspiration

Nu till det påbörjade temat med höstinspiration i alla stilar här på bloggen. Så idag har turen kommit till er med stilkaraktären Romantisk. Kläderna talar för sig själva, softa nyanser som oftast faller den med Romantisk stil i smak. Toppen är ljuvligt vacker tycker jag med smakfulla detaljer på. Ullkappan är lite tidig att ta fram men som vanligt så springer tiden iväg och vips behövs den. Alla kläder på bilden är från butiken Oasis. Hoppas du gillar det. Tryck på länkarna nedan för att komma till hemsidan.

Toppstövlettväskakappaörhängestrumpbyxakjol, halsduk

 

Hemlig paket

Idag fick jag ett sött litet paket skickat till mig. Vad det innehåller kommer jag att skriva om nästa gång. Det är såå fina grejer så håll utkik till nästa inlägg.

Nu önskar jag er alla en härlig helg!

Kram kram Tina G