Vinterlov

Hej hej! Tisdag och en knapp vecka kvar till barnens sportlov här i södra Sverige. Så vi har nedräkning här hemma. Vi har ingen resa inbokad fast det hade varit härligt att få stå på skidorna igen. Förra året på sportlovet åkte vi skidor för första gången i Spanien uppe i Sierra Nevada. Det var en speciell tripp då vi landade i Malaga med sol och lite strandliv och bara efter 2,5 timme i bil upp i bergen stod vi på skidorna i snön. Ett ganska bra skidsystem där tyckte vi så det blir definitivt fler skidresor dit.

 

Stildrag

Men nu till dagens ämne nämligen den sista stilen i den senaste tidens tema inlägg med stildrag. Klassisk stil är sist ut att presentera. Och hör o häpna detta är enligt mig den enda stilkaraktär som inte har så varierande stildrag inom stilen. Utan Klassisk stil är klassisk stil så här blir det sista inlägget i detta tema.

Här har vi den kvinna som har det tidlösa som nyckelord i sin outfit, kläder och accessoarer med enkla och raka snitt. Som mest klassiska mönster som ränder i klädsel och mestadels basfärger som hon eventuellt tillsätter röd, blå och grön som accent.

Kram kram Tina G

 

Blus// Byxa// Ullkappa// Kavaj// Pumps