Hej!

Två spontana ta hand om dig själv tips här en mörk December-onsdag.

1.Bestämde mig för ett tag sedan för att göra lite gott för mig själv. Det har blivit mer fikaträffar och kontakt med mina fina vänninor och en dag i veckan har jag hemmaspa då kan det bli att gör jag ansiktsmask, tar hand om mina händer och naglar, färga ögonbrynen eller kanske hårinpackning. Snacka om feelgood för kropp och själ. Jag anpassar ansiktsmask och hårinpackning efter årstiden och klimatet. Just nu är vi inne i den torra och uttorkande perioden så idag blev det en mask med mycket fukt, det ger en mjuk och rörlig känsla i huden. Idag fick även min bryn lite mer färg på sig, eftersom jag har en ljus varm färg i huden tar jag bara brun brynfärg och jag låter den sitta på ett tag så jag får längre hållbarhet. Det kan vara att det sitter lite färg kvar på huden i någon dag men det tvättas snabbt bort. Händer och fötter smörjer jag helst med vanlig cocosolja, så naturligt som möjligt för att huden fullkomligt äter det du placerar på kroppen och sedan ska kroppen ta hand om allt. Idag fick det bli röda naglar så här i juletid. Bjuder på bilder från dagens mask, brynfärgning och naglar.

2. Om du du vill ta hand om dig på annat sätt som också är väldigt mycket feelgood. Boka tid hos, eller önskar dig ett presentkort hos en personal shopper. Det är en skön känsla att veta vem man är genom sin personliga stil, färg och form, du lär känna dig själv på ett djupare plan. Och du får ett mindre stressigt liv då du inte behöver lägga massa extra tid framför garderoben och välja kläder. Med en koordinerad garderob behöver du bara veta vilka kläder som passar för dagens ändamål, det andra ordnar sig för allt som hänger där passar garanterat ihop, bara att plocka något passande. Även ni som redan har varit hos P.S. kan det vara dax att uppdatera kläderna inför en ny årstid och göra en kompletterande shopping. Hos Style by Tina G har du nu möjlighet att få ditt presentkort i pdf-format det går bra att välja antingen på en speciell tjänst eller väljer du en summa och jag har swish. Enklare kan det inte bli.

Så här ser presentkortet ut.

Kram på er alla.

//Tina G