Hej på er denna lite sena kväll!

Tänkte bara lägga in lite bilder från min dag. Det har varit en lugn och skön dag. Barnen stack som vanligt och spelade fotboll vid tio på morgon på ett resort en bit bort från oss. Där får alla vara med det är barn från alla håll och kanter i världen. De trivs väldigt bra och vill inte missa en enda dag. Under tiden tar jag och mannen vår nästan dagliga PW på en timme längs strandpromenaden, hur underbart?

När alla var tillbaka blev det lunch och sedan bestämde vi oss för en slappedag vid poolen. Lek, bad och läsa tidning. Vi var ganska ensamma där idag, det kom och gick folk lite då och då. Många höll sig nog inomhus under dagen det var nämligen 30grader lite väl varmt för många.

Är så tacksam och vet att jag är lyckligt lottad som har möjlighet och får spendera ganska mycket tid i detta land. Trevliga människor, varmt nästan jämt, god mat o dryck m.m. Dessutom kommer vi i familjen närma varandra och har tid att umgås. Ett land som har inte bara palmer utan en mängd olika varianter. Hur många olika sorter finns det egentligen?

 

Ett land som bjuder på den allra vackraste kvällshimlen efter det varit mulet, i pastell. (gårdagen)

Ett land där det endast behövs lätta kläder, inget som tynger.

På kvällen när sonen vill gå en liten pokemon runda finna att det är folkliv utomhus fullt vid poolen på restauranger och en hel del som hänger vid stränderna.

Vill att det aldrig ska ta slut. Bara att njuta på så länge det vara. Imorgon ska vi hyra bil och göra vår första utflykt här nere denna gången. Vi hittar alltid något nytt ställe som är väl värt att besöka. Imorgon tar vi Nerja och på lördag har vi bokat oss på ett besök uppe i Alhambra. Ser fram emot detta och ni kommer att få hänga med här på bloggen om ni vill och har lust.

Nu är det snart läggdax en tidig morgon väntar.

Kram kram Tina G