Frisk & Frisyr

Inlägget innehållet affiliateslänkar

Hej alla bloggisar! Jag är 100% tillbaka och kunnat börja jobba igen. Jag är så tacksam att jag är helt frisk igen. Jag är verkligen ursel på att vara sjuk, jag tycker inte om att komma så helt ur balans som jag var fram tills för någon dag sedan. Så idag vill jag bara tacka friskheten och livet.

Ville bara in och visa er min kund som vi analyserade stilen på förra veckan. Idag kom hon tillbaka och gjorde ett rejält klipp i håret. Eftersom hon är den Naturliga stilen ville jag skapa en frisyr som är lättskött även när hon själv ska fixa med det. Jag utgick från hennes virvel uppe på hjässan som gärna ville dela sig och bli platt som hon hade det nu. Så jag helt enkelt klippte håret efter det naturliga växtriktningen och jobbade med håret istället för mot.

För att få upp volymen i hennes hår som är av finare kvalitet använde jag Lanzas Root effects i botten den skapar stadga och gör att håret känns tjockare. Sedan tog jag Lanzas Thickening Treatment på längderna som mest gör hårstrået fylligare och fönade i hårets växtriktning med hjälp av bara fingrarna.

Ni får försöka tänka bort alla omständigheter när ni tittar på bilderna för solen stod rak in på henne på före bilderna därav missvisande färger men det var ju inte det som var fokus i detta fallet. Dessutom ser jag att hon var utan glasögon på förebilderna vilket också påverkar såklart. Istället för de varma färgerna på kläder och skynke skulle jag vilja se henne i mer pasteller och mer kalla färger. Ja, ja allt som allt var vi nöjda med resultatet.

Kram kram Tina G

Root effects// Thickening Treatment