Hej!

Måste göra ett extra inlägg denna veckan för det har hänt en del roliga saker. Först vill jag börja med att sända ett stort TACK till dig Marie-Louise. Tack för all hjälp med att sätta upp min hemsida/blogg och för att du hade ett stort tålamod med mig när vi skapade den. Utan dig hade det inte blivit av, du är guld värd. Nu delar vi på oss jag driver min egen sida nu och du ska fokusera på annat, kram.

Här är vår härliga (och jobbiga;) tid ihop som högskolestudenter.

NYA HEMSIDAN

Nu mina läsare när ni ändå är inne på bloggen uppmuntrar jag dig att kolla runt på min hemsida och se vilka tjänster jag har att erbjuda och jobbar med när jag inte bloggar. Skriv in dig som prenumerant vet ja!

Jag har även bestämt mig för att i mån av tid öppna upp för lite mer klipp och färg kunder, Välkomna!

FÄRGRÅDGIVNING

Måste bara visa ett par bilder från en färgrådgivning på finaste Susanne som jag gjorde i veckan. Det visade sig att hon är djup,varm,dämpad i sina personliga färger.

Event

För ett tag sedan blev jag tillfrågad att hålla i ett föredrag på hälsokraft butiken i min stad. Det kunde jag inte låta bli att tacka ja till. Så vi bjud in till en kväll om “Din inre färg och stilguide”. Igår kväll var det dax. Jag pratade om hur viktigt det kan vara för ens välmående att fokusera lika mycket på både in och utsidan. Om hur vi kan hjälpa oss själva att må bra genom att lyssna på vår insida och blir medvetna om vad vi har för personliga stil och färgdrag det som vi faktiskt är födda med. Att undvika att jämföra oss och titta på vad andra är fina och passar i. Var och en människa är unik och mår bäst av att lyssna på och utgå från sina egna förutsättningar. Jag pratade också om hur vi kan omge oss med olika färger för att förstärka vårt välmående i olika perioder vi är inne i m.m. I mina ögon var det en hel-lyckad kväll, många nyfikna och intresserade kvinnor kom och lyssnade. Många härliga diskussioner blev det efter föredraget. Tack till alla som kom!

Här står Susanne (butiksägare) och jag.

Ser ut som jag pratar med inlevelse i alla fall, ha ha.

Det var “lite” om denna veckans innehåll. Behöver jag säga att jag älskar mina varierande jobbuppdrag?!

Imorgon är det fredag och då skriver jag om hur vi kan tänka och klä oss rätt inför olika kund/klientmöten, så stay tuned!

Kram kram Tina G.