Nytt jobb och SRF

Hello everyone! Allt bra med er hoppas jag. Kan det vara annat i värmen? Jag njuter så av sommaren som vi faktiskt fått behålla ganska länge nu här i Sverige. I vanliga fall brukar vi spendera en hel del veckor på sommaren i vårt radhus i Spanien. Men i år har vi tillsammans med barnen bestämt oss för att stanna här i Sverige hela sommaren förutom en vecka som vi åker ner och njuter i vårt paradis. Om vädret håller i sig valde vi nog rätt sommar att stanna hemma på.

För att inte bli för rastlös och nu när mitt skoljobb snart är slut har jag sett till att skaffa mig ett halvtidsjobb som receptionist på världens mysigaste ställe. I denna underbara byggnad och miljö hade vi vår bröllopsfest. Kommer att visa er bilder från detta ställe framöver när jag ska börja jobba där. Och imorgon får ni hålla tummarna för mig då jag ska dit och introduceras när alla “rockar” gäster ska checkas ut.

På tal och rockare så följde min mamma med mig ut till rockfestivalen för att lämna av ett av barnen där. Då passade vi på att stanna till och strosa på marknaden utanför. Snacka om att vi möte all sköns blandning av folk så kul att bara gå omkring med rockmusik i bakgrunden och titta på och snacka med alla folk där.

För att smälta in åkte min urgamla rockkjol fram och till den ett linne, har ju inga svarta kläder (som är mer rockn´roll) i min garderob så det fick bli ett i blått.

Så avslutade vi denna lördagkväll på akuten med lillkillen. Halkat vid poolen, så nu vet han varför vi tjatar om att att inte springa på hala plattor. Ska det vara rock n´roll så ska det;) Allt gick bra till slut.

Hoppas ni har en alldeles fantastisk lördag och helg.

Kram kram Tina G