Lycka i en påse

Hej alla fina! Ett plagg som alltid har varit välkommet i min garderob är skinnbyxan. I mina ögon blir nog aldrig detta plagg omodernt men såklart enligt trendsättarna går det i vågor, ett plagg som kommer och går.

På plussidan av detta dyrbara plagg är:

+ Äkta material som andas + tidlöst + lång hållbarhet + Snygg både uppklädd och nedklädd + Passar fint till många stilar + Fräckt uttryck

Och på minussidan:

– Dyrt – Går ej att tvätta i maskin

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle visa vilket kap jag gjorde på Väla häromdagen. Som sagt spanade vi runt i olika butiker och med kort om tid kvar slank vi in i en lockande butik. Det visade sig att butiken skulle lägga ner så alla fina kläder och accessoarer såldes ut. På ena sida av butiken var det 70% på allt och andra sidan var det fasta priser som 200- 300kr.

Och där hängde dom, ett par skinnbyxor i skimrande bronzigt guldiga såå läckra. Bredvid hängde ett par likadana fast i en Lizzardgrey färg. Ursprungspris 3099kr mitt pris 300kr. Fann även en varm metallic grön blus i 100% silke. Var bara tvungen att prova byxorna och blusen allt satt som en smäck. Här kunde jag inte missa min chans så det blev båda byxorna och blusen, även den rejält nedsatt.

Som ni ser på ena bilden är det resår i midjan på dessa skinnbyxor det är även stretch i skinnet , en perfekt modell för oss med rundad nedre kroppshalva.

Så tråkigt att butiken behöver lägga ner men som tröst finns den även inne i staden Helsingborg. Och jag fick med mig lycka i en påse.

För er som är sugen på byxan är märket “Stella nova” och blusen “Custommade”

Kram kram Tina G