För vi har tagit studenten…

Hej alla bloggisar! Oj oj oj vilken fantastisk fin och känslosam studentdag vi fick med våra fina treor. Dessutom var det min sista dag på det jobbet så det var dubbelt känslomässigt.

När jag kom till vår stylistsal hittade jag två snyggingar där, Jennie (stylistlärare) och Jannice (musiklärare) som var i högsta hugg med att göra sig fina innan eleverna skulle dyka upp. Och stylisternas toppenmentor Leif som hjälpte till att ha en trevlig stund i klassrummet.

Lugnt och städat anlände studenterna i vanlig ordning till skolan runt 10 tiden efter de haft sin champagnefrukost. Vi välkomnar eleverna med röda mattan, smörgås, dricka och tårta när de kommer. Sen har alla klasser en trevlig stund i klassrummet ihop med lärare och mentorer då det bl.a. delas ut betyg, hålls tal och har någon lek som tex. quiz.

Jag hade visst varit snäll och fick fin present med några fina rader text på baksidan av kortet.

Vi drog sedan vidare till en vacker sal/lokal på ett hotell på stan där det bjuds på två rätters middag, kycklingfile och kladdkaka. Där höll rektorn tal och delade ut priser/stipendier till några extra duktiga elever.

Inte nog med det, därefter gick vi vidare till sista stoppet innan utspring. I stadens konserthus spelade vårt berömda lärarband några låtar för att pigga upp eleverna en stund innan det var dax för att släppa ut alla klasser till vuxenlivet. Innan eleverna fick springa ut höll rektorn även ett litet tal till alla föräldrar och folk som väntade på sina studenter utanför.

Sa jag att det är världens bästa skola? Det är det!

Kram kram Tina G