Fredags feeling

Hej alla fina! Dagen startade med en härlig fredags feeling och en ljus tidig morgon. Det märks tydligt på morgonarna nu att mörket får ge efter till ljusets fördel. I snöstorm och solsken körade jag in till skolan för att vikariera på förmiddagen, ordinarie lärare är iväg med tre stylist-elever på stylist SM i Göteborg. Lycka till! till dom. Ska bli så spännande att se deras arbete och höra hur det har gått för dom.

Eleverna som är kvar hemma jobbar med Karatärsstyling, så full kreativitet även här hemma med avatarer, katten i Alice i underlandet och hatmakarn.

Efter skoljobb direkt hem till hårsalongen och ta hand om fina Vilma och hennes lååånga hår. Klippning och kall blekta slingor. På denna tjej är det helrätt med den kalla nyansen, hennes färgkaraktär är ljus, kall, dämpad. Till rätt hudton gör den kalla färgen sig perfekt till varm hudton kan det lätt bli att det drar ner ansiktsdragen och man lätt se lite äldre ut.

Ser fram emot ikväll då vi ska vi fira att lägenheten i Torreblanca (Fuengirola) äntligen är i våra ägor. Nu drag projekt ställa iordning lägenheten igång så vi får lov att lagligt hyra ut den. Är så glad av att vi skaffat oss bra kontakter där nere som kan hjälpa oss med allt som ska till innan den är uthyrningsbar. Men allra allra bäst är att vi själv kan känna att vi kommer “hem” även i Spanien där min egen kudde och tandborste väntar på mig.

Ha en fin Fredag alla läsare!

Kram kram Tina G.

 

Före

Efter