Stil, färg och form

Hej alla fina! Igår hanns det inte med någon blogg. Hade ett härligt 6 timmars pass med två kunder som hade väninne- styling. Båda var redo för en förändring i sin garderob och med sig själva. Jag jobbade växelvis med dom i färg och stilkonsultation. Så nu har dessa båda damer lite nya tankar som snurrar i huvudet och en garderob som ska tömmas på “fel” plagg och fyllas med nytt och rätt.

En av dom var Ljus, klar och varm i sina färger och Tuff stilkaraktär. Den andra var Djup, dämpad och varm med den Naturliga stilkaraktären. Läs gärna mer om dessa stil och färgpersonligheterna under dessa kategorier i menyn här på bloggen.

Efter stil och färg kunderna kom jag in till ett vardagsrum i kaos. Nu har renoveringen verkligen tagit fart. Allt förberedande jobb blev klart igår kväll. Alla brytare och eluttag är borta, kanterna tejpade och möblerna nerskruvade från väggarna. Det var inte lätt att nå upp att tejpa i taket som högst är det 3.30 i takhöjd.

Vart i målar butiken i fredags för att köpa färg och titta på bokhylletapeter. Där fanns så mycket nya fräcka tapeter så vi gick ut ur affären med vit färg och en ny ide om tapet. Den nya tanken om annan tapet får ni se när det är färdigt.

Nä nu ska jag slägga på mig målarkläderna och få ordning på vardagsrummet. Ha en härlig söndag mina vänner.

Kram kram Tina G