Klädd för student och kostym styling

Hejsan alla fina! Det vankas studenten i lilla staden och systersonen är snart redo med hatten att springa ut. Jag har precis bestämt mig för vilka kläder jag ska ha. Det fick bli en långklänning som är några år gammal men vad gör väl det. När plaggen i garderoben är anpassade utifrån ens personliga färger, form och stil spelar det ingen roll hur gamla plaggen är då hänger de tidlöst i garderoben och kan användas vid lämpliga tillfälle.

Kommer ni ihåg kostymen jag ville klicka hem från Mango (det inlägget hittar du HÄR)? Den har anlänt. Vad lätt det är att ta fel, på hemsidan och i mina ögon var kostymen apricos men när jag fick hem den var den mer åt rosa hållet. Men vad jag gillar den! Varmt laxrosa och helt i min färgskala. Kan ni se att den harmonierar fint till min hud? Det är då det är “rätt”! Kommer att ha mycket användning av den både separat i delarna och tillsammans. Klassisk tillsammans med vitt och fräckare i kombination med färger.

Vad tycks?

Ha en fantastisk fredag!

Kram kram Tina G