Denna veckan har verkligen inneburit variation på arbetsliv och familjeliv. Så intensiv period nu med barnens fotboll då säsongen snart är över, cuper, träningar och matcher varvat. Visst är det kul att hänga med barnen på deras aktiviteter, det går först. Idag har de studiedag så lite lugn i huset nu. Ikväll är det match igen, he he. Dessutom har vi hjälpt till och kört flyttlass åt syrran och hennes sambo, Trots det var från en liten lägenhet var det ändå en hel del att packa in och flytta.

På jobbet, några färg och stilkonsultation, en del hårstylingar har hunnits med. Älskar att jobba med färg och stil med klienterna, härlig att se aha-upplevelsen hos dom. Vad jag behöver tänka på när jag har färgrådgivning är klädsel i neutral färgkombo annars är det lätt att ögat luras i spegeln och gör kanske en felbedömning av färgkaraktärerna.

I Torsdags hade vi den avslutande delen på utbildningen om “Varumärkesresan” som jag skrev om i ett tidigare blogginlägg. Så har jag försökt lära mig hur det funkar här på NOUW. Jag ska komma igång och skriva lite oftare här när saker och ting lugnar ner sig

Veckan är inte slut än, två klientdagar kvar och fotbollscup.

Säger som en bekant sa när han tappade taget om taknocken och kasade ner “Det roligt när det händer något” och med det önskar jag er en Trevlig Fredag.Kram kram Tina G

(hi hi detta röriga inlägg speglar verkligen min vecka) Lite bilder och kollage från veckan som gått.