Hej Fredag och alla läsare!

Det ramlar in roliga förfrågningar om olika uppdrag, allt från stilinspirations föredrag, modevisning till personliga stylingar. Ser verkligen fram emot en vår med många härliga möten med olika människor. Nästa vecka har jag blivit inbjuden att hålla i en stilinspirations kväll för 60 st kvinnor, riktigt kul att det var så många som anmälde sig. Skulle egentligen varit på shopping med klient idag men vi har skjutit fram den tiden. Så idag (torsdag) fick jag tid över för planering av en del uppdrag och till att gå ut ett par nya skor. Lagom hög klack att stå på i några timmar. Du hittar dem HÄR.

Denna helgen (Fredag o Lördag) är jag på ett helt nytt uppdrag helt utanför min “comfort zon”, visar sig resultatet till min belåtenhet så kommer även ni att få ta del av detta…om ni vill. Säger som Pippi -det här har jag aldrig gjort förr så det klarar jag säkert av;)

 

Skickar med lite bilder från helgens stil och färgkonsultation och garderobsrensning. Jossans mest fördelaktiga färger är ljusa och kalla. Detta är det första verktyg jag behöver ha i klientens personliga drag innan shopping och planering av den koordinerade garderoben.

Här har vi det trevligt ihop samtidigt som Jossans grundstil faller på plats genom intervju av bland annat hennes livsstil och personliga tankar. Det framgick att hennes grundstil är Tuff/modern. Efter det gör vi hennes kroppsmätningar som behövs för att veta vilken form och snitt som passar för hennes personliga drag. Vill tydliggöra att det aldrig mäts i centimetrar el kilo utan bara kroppens egna förutsättningar. Detta är verktyg nr 2 som också är viktigt att känna till inför kommande shopping…

Kaos under garderobsrensningen. Men en glad Mateo i alla fall. Jossan som är grundare och instruktör i sin dansstudio Jossamikas i Ängelholm hade ca 50% träningskläder i garderoben. Eftersom hon även är företagare så innebär det att vi bland annat behöver komplettera med lite mer formella kläder i garderoben. Vi bestämde att hon ska steppa upp sin stil från det mer ungdomliga till ett mer moget intryck men ändå inom ramen för hennes grundstil.

 

Mer intresserad av detta kolla in mina tjänster HÄR. Du kanske också undrar varför man ska gå till en personal shopper? Kolla då HÄR.

Ha nu en fantastisk helg alleman!

Kram kram Tina G