Hej, Fredag och alla bloggisar!

Hoppas ni haft en härlig vecka, helg igen. Hur fort går det egentligen??

Fick du någon fart att rensa i din garderob efter förra inlägget med de hjälp av frågorna där? Här är länken till det inlägget Ut med det gamla om du vill kika på det.

I så fall är det kanske dax att fylla upp och komplettera med plagg, skor och accessoarer nu i garderoben inför hösten. Det har verkligen börjat fyllas på med nytt i butikerna. Idag har jag satt ihop stilinspiration till höstgarderoben för er med den Naturliga stilen.

Bara älskar denna stickade oversize tröja, kul ihop med lång kjol men lika fin till jeans eller annan byxa. Tröjor i denna modell kan vara svåra att ha en jacka över på grund av vidden på sidorna med hänsyn av det satte jag till en bombermodell på jacka med liknande snitt. Färgerna känns höst och Loafers som är så tillbaka denna höst, enkelt men stilfullt. Den ljusa väska valde jag för att få in kontraster och lyfta färgerna.

Jacka slip-ins/loafers kjol stickad tröja halsband

Själv tar jag gärna till denna stilen när det är mitt imellan väder, kavajen är ett fynd från Spanien sist jag var nere.

Trevlig fredag till er alla!

Kram kram Tina G