Hej!

Är ni redan klara med alla julklappar? Jag har några kvar, något till min syster, något mer till två av barnen (så det blir rättvist) och mannen kanske också ska få något.

Medan jag har letat runt på nätet efter julklappar så har jag fått inspiration att sätt ihop lite julklapps tips här på bloggen. Det finns så mycket fint i klädväg men också make up, leksaker och träningsutrustning. Att hitta rätt julklapp är inte alltid så lätt därför brukar jag tänka mer på basgarderoben när jag ger bort kläder. Basgarderoben är den tidlösa delen av garderoben den som består av byxor, jacka, kavaj, kjol eller accessoarer. Om de delarna är av kvalitet behöver man inte byta ut de plaggen så ofta. Nu är det praktikern i mig som skriver, he he.

Till tränings tjejen hittade jag detta fina och användbara. Allt på bilden hittar du på här på Stadium.  Jag blev så förtjust i skorna de ser både sköna och snygga ut.

Till mannen med stilkaraktären Preppy. Ni hittar alla plagg och accessoarer här på Boozt. Satte ihop en kombination med jeans som bas. Beroende på hur du matchar kan detta fungerar och se snyggt ut till både vardag och fest. Färgerna är basfärger till mannen som har färgkaraktären ljus,kall,dämpad.

Till alla som tycker om smink men vill behålla sin ungdomliga hud och tänker miljövänligt. Mycket av det vi placerar på huden går in i kroppen även makeup därför är det viktigt att köpa rena naturliga produkter. Ni hittar  detta miljövänliga sminket på nätet här på INIKA. Det går även att hitta det ute i butik, om du inte vet vilka färger som passar din hud föreslår jag att du börjar att gå ut till butik och får hjälp att hitta rätt. För er som bor i Sölvesborg finns detta hos Hälsokraft. Om du planerar att byta till detta märke har INIKA olika kombinationer i set som bilden nedan visar perfekt att starta upp med eller ge bort i present till någon man är rädd om.

Så här presenterar INIKA sina produkter –INIKA är ett förstklassigt Ekologiskt Certifierat Makeupmärke från Australien, som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna. Produkterna består av rena mineraler och ingredienser som är Ekologiskt Certifierade, Vegan- och Halal Certifierade. Du kan vara helt trygg när du använder INIKA, eftersom de är fria från skadliga syntetiska kemikalier och tillsatser. 

 

Hoppas ni har fått lite inspiration för era julklapps inköp. Jag ska ta mig tid nästa vecka för att inhandla det sista. Har kommit på om jag handlar klapparna för tidigt är det risk för att jag hittar ännu mer att köpa innan julafton och det blir så kostsamt.

Önskar alla läsare en riktigt skön helg!

Kram kram Tina G.