New in

Halloj allesamman! Innan jag slutat det ena jobbet har så smått kommit igång med receptions jobbet. Efter tre gånger där känner jag mig något mindre förvirrad över allt som ska hållas reda på, pust. Igår körde jag förmiddagen med hårkunder därefter körde jag ett pass fram till 21.30 som receptionist därav blev det tyvärr ingen tid för bloggen.

Så idag tar vi nya tag här. Tänk att jag äntligen har hittat mig ett par nya glasögon bågar. I vintras slog jag sönder mina, sedan dess har jag haft linser. Nu började ögonen kännas lite påverkade av det så jag behövde pausa med linserna.

Denna gången blev ett par med lite bling på och ganska spräckliga i en varm färgsättningen. Kommer att minska ner på smycken och accessoarer när jag har glasögonen och låta dom tala för sig.

Helnöjd, men nu väntar jag bara på att få hämta mina slipade solglasögon som kommer inom kort.

Kram kram Tina G