Hej alla bloggisar!

När ni läser detta är jag på väg till södra Spanien för en liten minisemester med en väninna. Kan kalla det arbetsresa för vi kommer att smida lite framtida projekt och planer ihop. Är man entreprenör så tar aldrig tankar och ideér semester och det är väldigt kreativt att åka ifrån den vanliga miljön för nytänk och innovation. Där hemma är det mycket rutiner och måsten som kan bromsa en i utvecklingen.

Så klart har jag investerat i lite nytt till resan. Rusade inom H&M en lunch för att hitta något till barnen som de ska ha på skolavslutning men det slutade med resegarderob till mig.

Detta får följa med ner till Spanien, lite lagom mycket att få plats med i handbagaget. Något till kvällarna och något till stranden och den hudfärgade bh´n som funkar perfekt under alla färger på kläder (allt är inte från H&M).

Dessa skor kommer jag att leva i denna sommar så sköna med lagom hög kil på

Trodde väl aldrig att jag skulle falla i “poptrash” träsket men efter att ha provat shortsen så insåg jag att de är väldigt sköna.

 

Mitt nya armband jag blev så glad över som jag fick av barnen i morsdag present. Vad tycks?

Kanske det blir något här på bloggen från mina dagar i Spanien när jag är hemma igen.

På fredag tänkte jag nog fortsätta här med färgfamiljerna i ny färg, tidigare inlägg hittar du här Färgfamilj gul och tillägg i förra inlägget.

Om du är intresserad av vad jag jobbar med och har för tjänster att tillgå kan du läsa mer om det här https://stylebytinag.se/mina-tjanster/

Önskar er alla en härlig vecka, hörs här på fredag igen.

Kram kram Tina G