Summer style

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hejsan! Det är fredag mina vänner och jag har haft en vecka med så roliga och mixade uppdrag. Imorgon är också en mycket rolig jobbdag som jag kanske får chans att skriva om här men så klart vill jag ha godkännande från kunderna.

Nu har jag snart gått laget runt och tipsat sommarskor i alla stilar till både vardag och fest. Idag köra jag sista stilen som är Tuff.

Till skillnad från de andra stilarnas inlägg då jag utgått generellt från vad varje stil står för och tittat på olika detaljer så har jag nu enbart utgått från min egen smak (har Tuff stil) när jag valde de olika skorna. Kanske det är någon mer än jag som gillar dessa skor? om inte kan du gå tillbaka till tidigare inlägg i samma tema och ta inspiration. Gå in på kategorin “tema inlägg” eller “skor” du hittar kategorierna till vänster i menyn.

Envist länkar jag vidare mitt blogginlägg HÄR som innehåller en tävling i ett försök att få fler som vill vara med och tävla. Vinsten består av en foundation från Mary Kay samtidigt kan du hjälpa mig att förbättra blogg-innehållet.

Kram kram Tina G

Sneakers// Hälremskor// Metallic sandal

 

Pumps beige// Slip in gula// Pumps ormskinn