Sommar skor

Inlägget innehåller affliateslänkar

Hej hej! Ledig dag är ingen “ledig” dag. Idag fortsätter vi med trädäcket, tvättade det i helgen och nu slipa och olja. Dessutom har jag köpt sprayfärg i guld/mässing nyans som jag ska använda till vårt nya soffbord som just nu har svart benstativ och det kommer att bli så bra hoppas jag med mässing färg till våra fåtöljer. Bilder kommer när jag är klar:) Ska nog även hinna med att slipa alla utemöbler innan de ska få olja på sig.

Nu fortsätter vi med sommar sko inspirationen i Klassisk stil denna dag. Även här har jag tittat på skor till fest och fint och vardags-fint. Det var svårt att hitta en sandalmodell som kan passa den klassiska kvinna så det fick bli en enkel i metallfärg som nog många stilar kan tänka sig att ha. Hoppas ni hittar något ni gillar här, det gör jag!

Kram kram Tina G

 

Pumps svart// Sko ljusblå// Pumps beige

 

Sandal// Sneakers// Loafer beige