Blå blå himlar och hav

Det blev en tidig start denna resdag. 02,30 ringde alarmet snabbt fixa till sig och komma iväg. Med tanke på vilket obehagligt väder det vara att köra i är jag glad att vi kom iväg i god tid. Ösregn, mörker och stor risk för vattenplaning. Flyget lyfte “Peppar peppar” i tid och vi landade i Malaga ca 10. Denna resa har vi hyrt bil innan vi hittade till vår lilla Peugeot såg vi en hel rad med flott åk, det hade varit något och fräst runt med här nere;)

Vi bestämde oss för att bara ta det lugnt idag och känna att vi är i värmen, njuta av dagsljus och sol. Så vi har spelat lite kort på en av alla balkonger det går att välja mellan här. Vi gick ner till strandpromenaden och åt lite lunch. Ett kort blåste iväg så vår smidiga son fick klättra ner ut från balkongen och hämta. Vi gick ner till strandpromenaden och åt lite lunch. Nu sitter jag här med en fantastisk vy och skriver mitt inlägg. Torsdag och fredag är det lite mer inplanerat.

Det märks tydligt att högsäsongen är long gone, det är så mycket lugnare här överallt. En del restauranger stänger för renovering och semester och trots att det är lika varmt här nu som en bra sommar i Sverige är det nästan folktomt på stranden. Det ä härligt att få uppleva kontrasterna här. Men växtligheten är fortfarande i full gång på vägen ner till stranden såg jag citron och mandarinträd i en trädgård fullt mogna.

Efter vi tagit oss upp för alla backar sitter jag nu här med en fantastisk vy och skriver mitt inlägg.

Här kommer lite bilder från vår dag.

Kram kram Tina G