Hej mina bloggvänner!

Igår kväll skulle jag ta fram lite filmmaterial till annonsering framöver. Jag har under året helt amatörmässigt spela in filmer där jag i de olika filmerna lyfter personlig stil, färg och styling i alla spår som ingår i en Personal shopping. Det var riktigt roligt att kolla igenom men vad stelt och trevande det var de första gångerna vi spelade in, ha ha ha.

Idag får ni ta del av en liten snutt från en film där jag har berättat om hur en koordinerad basgarderob kan se ut och hur man kan tänka kring den. Både vad gäller basfärger och vilka plagg som räknas till basgarderob. Basgarderoben är de kläderna som är grunden i din garderob. Det är de tidlösa och klassiska plaggen som används ofta och kan kombineras på olika sätt. mitt råd är att satsa på kvalitet här så har du en hållbar och långlivad garderob.

Filmen har dålig ljud men det får jag bjuda på;)

Du vet väl om att jag även har ett företag som heter Style by Tina G där det går att boka in sig på något av mina tjänster. Jag jobbar runt om i hela södra Sverige. Kolla in på min hemsida


för mer information om vad jag kan hjälpa dig med. Välkommen!

Kram kram Tina G