Hej hej!

Sitter på en flygplats och väntar på att få komma på mitt plan. Under tiden kan jag inte låta bli att spana på alla människors outfits. Jag själv har en “liten” fetish vad gäller skor så det är det som har hamnat i fokus under tiden jag väntar. Här syns allt från sneaker, vinter boots, kängor, high heels till flats allt efter vilken destination de ska till antar jag. Så hur dressas alla dessa modeller av skor bäst? Är det ok att ha sandaler och med vita sockar till? Vad tycker du?

Har tagit fram lite fina förslag på olika sorters skor nedan.

Flats är lösningen på de mesta vardagliga situationerna. För er med romantisk stil passar ballerinan som är en nätt och stilfull sko dressas fint till kjol eller varför inte en cropped byxlängd. Till er med  klassisk eller tuff stil för en mer formell/klassisk look används bäst oxfordmodellen eller loafers. Den naturliga stilen får en sommar fräsch look med espandrillos eller liknande.

Ljusblå LoaferSvart BallerinaSnakemönstrad Flats

High heels/pumps är tidlösa, feminina och klassika. Passar perfekt för en snygg officestil eller till en snygg kvälls look. Den kreativa kvinnan väljer kanske pumps i animalprints eller andra detaljer medan den klassika kvinnan väljer en mer tidlös modell och utseende på sin pumps. Du kan alltid känna dig dressad och kvinnlig med en high heel.

Beige PumpsDenim PumpsRemmar Pumps

Boots för en tuff och edgy stil. En skomodell med ett mer unisex utseende. Kan tex. passa dig med tomboy stil.

Brun Boots,   Svart Boots,   Gråbeige Boots

Sneakers för en fräsch och sportig look. Finns modeller och utseende för alla stilar. Allt från färgglada till sneakers med inbyggd kilklack i stilfull look.

Beige kilklacks Sneaker,  Turkos Sneaker,  Svart Sneaker

Tur man kan blogga när tiden går sakta i väntan på transport. Hoppas du har fått lite inspiration till kommande investering.

Hej hopp nu kliver jag på planet, ses här på fredag…

Kram Tina G.