Hej hej!

Kikar bara in lite kort här idag igen. Tänkte bara hylla skinnjackan och berätta lite annat. Imorse åkte min absoluta favvis jacka fram och på. I södra Sverige är det ganska kyligt med en rå känsla men bara på morgonen. Mitt på dagen har blir det lite sommar igen.

Var väldigt kräsen när det kom till att köpa skinnjacka tog flera år innan jag hittade den med rätt stil, snitt, färg och detaljer. För lite mer än ett år sedan sprang jag på faktiskt exakt sån jag letat efter. Den har verkligen använts mycket men jag blir aldrig trött på den. Förhoppningsvis håller den i många år till.

Så där härligt konjaksbrun och ett supermjukt skinn, love it! OCH för mig lagom mycket detaljer o ändå praktiskt med fickorna (som vi med Tuff stilkaraktär gillar;).

Önskar en fortsatt skön kväll!

P.s ikväll ska vi på husvisning, ska bli spännande! Berättar kanske mer om det en annan dag;)

Kram kram Tina G