Vilken härlig tid det är nu. Glada elever som firar att deras tre år på gymnasiet är över. Har nu jobbat deltid som stylist-pedagog på ett gymnasium i Kristianstad i fyra år och för sista gången för mig var det dax att fira av mina stylist elever. Just denna klass har varit helt fantastiska att få jobba med så fina tjejer allihop. Hoppas några av dom hittar sin plats i styling världen. Jag själv går vidare, lämnar skolans värld och satsar fullt ut på mitt företag inom styling från topp till tå. Min kreativa ådra vill få ta mer plats, något påminde mig hur dedikerad jag är för färg form och inte minst mötet med människor att få hjälpa dem i balans genom mitt skapande.

här kommer lite bilder från vårt student firande och

min outfit dagen till ära… Det blev fifty shades of white. Helt okej att blanda olika nyanser av en färg, det man ska tänka på är att hålla sig till varma eller kalla. Jag är varm i mina egna färger så då blir det varma färger på kläderna. Shorts och kavaj från H&M toppen från MQ väska från södra Spanien.

Innan våra elever kom till oss på skolan efter deras champagne- frukost hann jag lite snabbt stylea håret på denna sköna böna (mina fina kollega) som tyckte hon såg tråkig ut i sitt långa, rakt hängande hår som hon hade när hon kom.

IMG_2901 IMG_2902

GLADA elever, he he. Sin student glömmer man aldrig:)

 

IMG_2904

Här står jag med det glada gänget innan vi ska in på restaurangen och äta student middag.

IMG_2911