GOTT SLUT och GOTT NYTT 2018

 

Hejsan alla fina läsare! 2017 års sista blogginlägg, känns alltid lustigt att uttrycka att något är för sista gången. Såna ord kräver nästan en summering för att inte ta för stora proportioner.

Jag tror att mitt allra första blogginlägg gjordes våren (April) 2016. Helt plötsligt kom jag på att jag ville börja blogga och så var jag igång. På stapplande steg både vad gäller all teknik jag skulle lära mig som ligger bakom en blogg men också att börja formulera texter med tillhörande foto och bilder som skulle redigeras. Ovan på det skulle jag helt gå utanför mig själv för att ge läsaren rätt perspektiv och förmedla mina tankar och kunskaper så andra kunde förstå.

Efter lite mer än ett och halvt års bloggande kan jag klappa mig själv på axeln och vara stolt över allt jag lärt mig och att jag inte gav upp när jag upplevde att det var svårt och det körde ihop sig.

I somras tog jag ett nytt beslut om bloggen där min målsättning var att intensifiera bloggandet med fler inlägg och helst få ut ett varje dag istället för två gånger i veckan som jag hållit mig till innan. Sedan dess har du nästan dagligen fått ta del av nya blogginlägg och med det har verkligen mitt intresse för text och redigering vuxit sig starkt.

I höstas kände jag att det var en svacka på bloggen. Det kändes som jag behövde göra någon förändring det blev att jag flyttade min blogg till en större bloggportal detta för att eventuellt öka mina läsare här. Efter ett tag där insåg jag att det var precis tvärtom, det fanns många utvecklande begränsningar med att ligga på någon annans bloggportal. Det passade helt enkelt inte mig så jag gick tillbaka till min egen sida och helt klart har jag lyckats öka min följa skara här vilket jag är så tacksam över.

I November vågade jag äntligen ta steget in i ännu en grej jag länge tänkt men inte vågat, Youtube! Jag tog ett allvarligt snack med mig själv om att sluta övertänka allt och bara göra. Äntligen drog jag igång min egen youtube kanal och det var helt rätt. Varför har jag väntat med det? Allt med den biten är så roligt att jobba med. Både att planera innehållet, filma och till slut redigera så filmen får musik, titlar, effekter och klippa ner till lagom längd.

Jag önskar och hoppas att jag kan fortsätta hålla igång mina digitala forum lång tid framöver och att jag hela tiden utvecklar större kunskap så mitt innehåll blir bättre och bättre. Det här är bara början!

När jag ser tillbaka att jag vågat hoppa på och bli mer digital trotts mina begränsade tekniska kunskaper känns det nu som inget är omöjligt. Den jag har att tacka för det är Pippi Långstrump för några år sedan blev hennes ord mitt mantra “Det har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert”. Allt går om man verkligen vill och med en gnutta envishet;) En annan huvudperson som jag inte hade klarat detta utan är min fantastiska man Tobbe. Tack älskade du för att du har ett outtömligt tålamod med mig och mina ideer.

Till er mina fina bloggisar, TACK för att ni hänger med här. Ni som läsare kan ha en stor roll i bloggen genom ert deltagande. Med en ökad kommunikation mellan er och mig kommer definitivt denna blogg bli mer levande och intressant. Så min önskning är att ni kommenterar mer här på bloggen och jag tar mer än gärna emot era önskemål om innehållet i blogginläggen. Ställ era frågor i kommentarsfältet eller skicka ett meddelande på facebook eller mail.

Till sist vill jag önska er alla här på bloggen ett riktigt GOTT NYTT och framgångsrikt ÅR!

Stor varm kram från mig er stilguide och bloggvän, Tina G