Hej hej!

Hoppas din helg varit skön. Min har varit fylld av blandade aktiviteter som 70-års kalas, sköna promenader, yoga och familjetid. Dessutom har jag fått förfrågningar om spännande uppdrag och nya utmaningar, känner mig lite som Pippi Långstrump “Det här har jag aldrig gjort förut så det klarar jag säkert av”. Jag är väldigt glad för att utmana mig själv i nya situationer som innebär utveckling. Har en känsla av att detta året kommer skänka mig många såna av olika slag.

Nog om mig! Nu tittar vi på den sista färgkaraktären Djup,dämpad,varm. Personer med denna karaktär inger ett tryggt, lugnt och varm intryck de har oftast en väldigt behaglig röst att lyssna på. I deras färgkarta är det många brända toner som tex. rost, terrakotta, brons och dämpade varma gröna. Det finns någon skarpare färg som tex.orange och någon mer men mest dämpade. Varje gång jag analyserar en kund i denna färgkaraktär blir jag lite avundsjuk, det är så behagligt och vackert att titta på. Det stämmer förstås på alla som får till sin outfit med deras rätta färger, det plockar fram det bästa i vårt utseende. Huden får mer lyster ögonfärgen kommer till sin rätt och hårfärgen harmonierar med det andra. Basfärger i denna karaktär är bland annat mörk choklad- brun, rost och mörk marin.

Precis som tidigare ger jag exempel även på denna karaktär Djup,dämpa,varm i form av kollage nedan. Det som skiljer sig nu är att de blå länkar till kläderna och accessoarerna ligger under bilden istället.

 

Visst är det härliga färger i denna och de andra färgkaraktärerna vi kan ha glädjen att ta på oss? Nu hörs vi här igen på fredag, om inget annat händer då kanske vi hörs tidigare.

Kram kram Tina G.