Hej hej!

Nu har jag sommarlov. I alla fall från skoljobbet. I fredags tog våra treor studenten och oj vilket mardrömsväder den fredagen startade med. Skyfall i timmar. Det blev en blöt champagne frukost på många sätt;) När eleverna kom till oss på skolan efter frukosten rusade många goa tjejer in i stylistsalen för att fixa sitt hår, he he. Men vädergudarna var med oss när utspringet var då hade det spruckit upp till klar blå himmel.

Eftersom jag har vikarierat så var det även min sista dag där innan sommarlovet. Mina fina kollegor har en vecka kvar att jobba innan ledighet. På tal om kollegor så blev det snabba hårstylingar på några av dom innan studenterna kom vid tio.

Idag kommer det bilder från studentdagen och från en baluppsättning som jag tror att jag glömt att visa här.

Min outfit på studentdagen, allt i vit dagen till ära. Accessoarer i turkos och guld, skor i brunt och guld. Med den tuffa stilkaraktären som jag är trivs jag allra bäst i byxor, dessa varmvita kostymbyxor hittade jag på H&M.

Sommaren är här när fler armband åker på.

Kollegor.

 

Tre av kollegorna Loiuse och Marie-Louise (bild ovan) och Tina (bild nedan) gjorde jag lite snabba hårstylingar på.

Här är Anna också med (till höger). Bästa ni!

Stylist-studenter:) Lycka till i livet…

På student middagen som är traditionsenlig bjud först musiklärarbandet på musik av Beyonce. Helt grymma och de fick verkligen igång studenterna. Ser ni vem tjejen i svart peruk är?

Sedan kom det “vanliga” lärarbandet in och överraskade med “schools out for summer “och “Final count down”. En blandning av bildlärare, naturlärare, kurator, biträdande rektor, handelslärare osv… Så coolt tycker jag.

Efter allt detta släppte vi ut alla nybakade studenter till frihet.

Sista bilderna för idag är på Alicia min sista baluppsättning för i år.

Ha nu en härlig vecka så ses vi här på Fredag igen.

Förresten så har vi ändrat om lite på hemsidan gå gärna in och kolla runt, här kommer länken https://stylebytinag.se

Kram kram Tina G